Hopp hopp!!!!!!!!!!!

Hejsan alla underbara läsare...
Idag badade jag på Valbobadet!!! Där har de 5 trampoliner på 1meter, 3meter, 5meter, 7meter och 10meter. Jag hoppade först från 5an och det känndes väldigt läskigt fastän jag hoppade från 7an förra året. Ett tag senare hoppade jag från 5an igen och det känndes faktist inte lika läskigt... senare sa mamma att jag skulle få fem kronor om jag hoppade igen från femman så jag hoppade sedan direkt när jag hade kommit upp gick jag upp på 5an igen och sedan bestämde jag mig för att hoppa från sjuan. Jag gick upp dit och det känndes väldigt läskigt och efter ett tag frågade en kille på trampolinen snätt under om jag skulle hoppa eftersom att man inte fick hoppa samtidigt... Jag svarade ja fast jag egentligen inte ville och då var jag ju typ helt tvungen att hoppa!!! så jag tog ett steg fram och föll. Jag fick lite ont under ena foten när jag landade men värre än så var det inte. och mamma sa att jag skulle få sju kronor istället. Och jag hoppade igen. Nu har jag bestämt mig för att hoppa minst 5 gånger från sjuan iår...

Hmm... ett till rim måste det bli... ha det gott och ät så smått! HIHI

Godmorgon!!!

Godmorgon♥ Klockan är kvart i elva och jag steg upp för 45 minuter sedan... För att mamma ringde på min mobil och den låg flera meter ifrån sängen... Så jag var helt enkelt tvungen att stiga upp. Min brorsa satt redan och åt frukost. Jag önskar jag var lika morgonpigg som honom... sedan bestämde vi att vi kanske ska åka och bada idag igen så jag kanske kan skriva lite mer om det senare...


hmm... ett nytt rim idag igen!!! ha det bra tralala

Fjärran höjder!!!

Tja tja idag var jag och badade med min familj. Jag och min borsa körde jaga nästan hela tiden... Medans mamma och pappa låg och solade låter TRÅKIGT tycker jag... innan jag åkte dit var jag hos min bästis Moa där badade vi också fast i hennes grannes pol. Så jag badade två gånger idag... Jag har inte så mycket mer att skriva så detta blev ett kort inlägg.


Jag försöker hitta på rim till varje inlägg så vissa blir lite konstiga, men det får bli
Ha det gott och lite rått!!! HIHI



Fiske lycka!!!

Hejsan♥ igår var jag och min familj och fiskade...  Erik, min brorsa fick första nappet men det var bara en mört på typ 1 decimeter. Ett tag senare när Erik stod och höll i mitt spö, met spö så fick han napp igen och det var en betydligt större fisk. Som säkert vägde minst 2 kilo men ialla fall så gick linan av och fisken simmade iväg med flötet och allt och försvann :((( Resten av den dagen så var Erik rätt så irriterad men det kan jag förstå, men han borde ändå vara nöjd för den lilla mörten blev den enda fisken vi fick upp så han fick ju ialla fall den enda fisken...


Hej då ha det toppen rör på kroppen Hihi bra rimm…

Midsommar!!!

Hej min underbara blogg och mina ännu mer underbara läsare. Hoppas ni har haft en toppen bra midsommar!!! Det har ialla fall jag... Jag var hos min bästis Moa och det var toppen. Vi tältade på deras gård på grund av att de inte hade tillräckligt med sängar för att ett par andra sov också där fast inne... Moa sov i tältet med mig och min familj fast vi fick ett eget rum. På kvällen var vi uppe till ca 1 och körde burken och Smurfgung med min brorsa Moas syrra och en till som hette William. Jag fick tusentals knottbett över hela halsen men det var inte så konstigt för att det var knott överallt så man knappt såg en meter framför sig kändes det som... Sedan har jag inte så mycket mer att skriva om just nu eller snart ska vi åka och hälsa på en av pappas jobbarkompisar och hans familj.

Hej då!!!!



Kattungebilder!!!

hej min katt Busan fick 4 ungar förra sommaren och här kommer lite bilder på dem!!!


Här är de nyfödda!!!


Sotis vandrar ganska ostabilt på bordet...


Gäsp är det redan morgon?


Uppe på hög höjd? 3 decimeter upp i luften!!!


Dräktig!!! (de sprattlar i magen)


Mysigt med hund vänner (cusinernas dvärgpudel Jacko)


Här sover de alla i en drul!!!


här är Rex närmast, alltså han som är orange.
Tiger är han som är lite smårandig.
Och Sessan är hon som sitter längst bak!!

Det var alla bilder.,.,.,.
Ha det gott igelkott!


lägerstafett!

Hej hej förlåt, jag har inte skrivit på några dagar men jag har tyvärr inte haft tid...

I söndags var det orienterings lägerstafett och mitt lag kom tvåa. Efter det så var det prisutdelning, 1,2 och 3 fick pris! Men jag blev rätt så irriterad för att 3an fick godis (en varsin zoo påse) och sedan tog de upp tvåans pris alltså vårt... och det blev en vattenflaska!!! :((( jag har ju tusentals vattenflaskor, jag har ju till och med slängt en bunt!!! och slutligen fick ettorna sitt pris och de fick en varsin buff(hårband).


Origenteringsläger!!!

Hej Hej!!! Hoppas ni har det bra!!! just nu är jag på origenteringsläger i Valbo!!! Det har inte gått så jätte bra med turen idag men det har iallafall varit kul!!! Det började med att vi hade origenterings träning och det var typ en par övning jag och en origenterings kompis som heter Alva. Jag och hon var på väg till en av kontrollerna när vi sprang på en traktor stig. Plötsligt så ramlade jag ner i en stor grop, eller vattenpöl och blev blöt till naveln. Pricis efter det så ramlade Alva ner i en annan grop, eller vattenpöl. Hon blev blöt upp till hakan!!! vi sprang genomblöta runt banan och sedan duschade i ca 45 minuter. Ett tag efter det så kom det en ledare till oss och sa ni får inte sova i det rummet som vi hadde packat upp allting i och fixat ordning inför kvällen så vi fick flytta allt på grund av brandsäkerhet.

Hej då!!!

PS. längtar efter dig Moiz!!! tror du att du kan va med mig på söndag eller måndag måste gå hej då...

Krasch Buhu!!!

Hej igår tappade jag min supersöta spargris i golvet och den gick i tusen bitar. SORGLIGT!!! men mamma har lovat att köpa en ny. Just nu är jag på läger och det är Disco. Har inte tid att skriva mer just nu vi ses senare...

Ha det nice fågelbajs...

Roliga och söta djur!!!

Här kommer några roliga bilder på djur!!!



Äntligen fotbolls VM!


Klara färdiga ät!!!


Mums hotdog!!!


Smile!!!


Hjälp en jätte!!!   (Sotis och Sessan nyfödda)


Yes Headshoot!!!


Hjälp, jag har blivit en kiwi!!!!


Duktig vovve!!


Skitnödig!!!!


Ha det gott igelkott!!



Tja tja TRÅKIGT väder

Hej idag spöregnar det ute så jag har inte så stor lust att gå ut jag stannar nog inne!!!
Jag har tänkt spara till en ny mobil. Den som jag mest har funderat på att köpa heter samsung galaxy och ser ut såhär. Den kostar ca 2100 och jag har ca 1364...



Samsung Galaxy

Mjau!!!

Här är mina söta små kissemissar!!! Busan & Sotis, Busan är sotis mamma.


här ligger busan och vilar!!!



Detta är Sotis, här är han ca 3 månader

TRÄNINGSVÄRK...!!!...!!!

aaaaaaaaaaaaa jag har fått jätte tränings värk i hela kroppen från gympa lägret jag känner mig stel som en pinne! & för ett tag sedan, i dag körde jag och min storebror, Erik vatten krig och jag slog i knäet i en planka! Så nu har jag ännu ondare och mamma vill att vi ska ut och springa idag eller imorn och det vill egentligen jag med men jag har ju varit på läger i fem dagar och har väldig träningsvärk och plus så ska jag på läger på lördag och söndag så jag känner mig rätt så utsliten! Vi får väl se hur det blir med löpningen!

Ha det flott och även gott Hihi
jag älskar er mina underbara läsare


aaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Jag hatar att städa och just nu ser mitt rum ut som ett bombnedslag!!! och jag har två stora väskor att packa upp så jag är väldigt irriterad.

Ha det gott igelkott!!!


Disco drottning!!!

hejsan på gympalägret som jag har varit på i Ockelbo så hade vi disco. De skulle utse vem som blev Disco kung och disco Drottning. Den som dansade mest under hela kvällen av tjejerna blev disco drottning och av killarna disco kung! Jag och många till dansade hela kvällen jag blev alldeles knallröd under fötterna och drack minst tio glas vatten. discot började kl 7 och slutade kl halv 11! tillslut skulle ledarna berätta vilka som blev disco kung och disco drottning. vi var 84 stycken de började bland killarna och det blev Anton som är typ dubbelt så lång som mig och vi har busat och hämnats med varandra hela lägret och kvällen innad hällde jag vatten över honnom och han lovade att hämmnas. Men det blev värre... För att efter det så skulle de berätta vem som blev disco drottning och de sa Emmajag tänkte det är säkert någon annan emma men sedan sade de hon har en lång rosa tröja och svarta tights. Det var då det gick upp för mig att det var jag. både Anton och jag fick gå upp på senen och då sa en av ledarna att vi åtminstonde måste dansa en äres dans och sedan fick jag reda på att vi skulle dansa tryckare uch!!! jag blev helt röd i ansiktet och det värsta var att det var typ den längsta låten under hela discot och att han var så lång att jag bara nådde upp till magen. När vi dansade så sade han såhär. detta var väl min hämd då och det var den värsta hämden man kunde få tyckte jag! Men jag blev ialla fall disco drottning!!!! 

Ha det bra jag måste gå!

Doggelito

hej hej jag har varit på gympaläger fem dagar i Ockelbo! Det var kul men jag längtade lite eller rättare sagt mycket efter min bästis Moa! På lägret tränade vi fem gånger om dagen och resten av tiden slappade vi badade vi och gick till kjosken. Jag tror det var andra eller tredje dagen vi var på väg hem från kjosken som vi såg doggelito. han stod vid en fontän och spelade in en hälsning till Daniel och Viktoria. Vi stannade såklart och tittade. Men efter några minuter frågade han om vi ville vara med och hälsa till Daniel och Viktoria och vi fick vara med. Vi var elva stycken tjejer.


Städdag i skolan!

Idag hadde vi städdag i skolan. Vi städade bänkarna, golvet, taket och väggarna. Det tog hela dagen men vi fick iallafall god lunch. Vi fick buffé med glass! mums. Efter skolan idag följde jag med min bästis Moa hem. Vi målade naglarna, hoppade studsmatta och skrev dikter.

Min favorit dikt hitills, som jag har skrivit själv heter ont i tån och jag kommer lägga in många fler dikter senare. Men detta är ont i tån

                                                          ONT I TÅN!

Rangel rektangel skriker jag högt och märker att jag liknar ett fögt. När jag har gjort det så går jag ut och säjer tutelitut. Där ute så ser jag en sten, som ligger på en gren. Efter detså märker jag att det var grenen som låg på stenen. Plötsligt så ramlade stenen på lilltån. Det gör så ont och det känns så tomt. Så jag vet inte vad jag ska göra. Den ser ut som mitt vänster öra. Och med den kan jag knappast höra. Jag började rimma och plötsligt jag svimma men lilltån den började simma. Men den får ju inte försvinna. För då kan jag aldrig vinna. Jag fånga den då och satte den på och sedansa jag så. Det här kommer ingen att förstå. Det gör så ont i min tå...
                                                            SLUT

Ha det bra ses alla läsare ni äger!!!

VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG!!!

detta är min nya blogg på denna blogg kommer jag berätta om min familj, mina vänner och mycket mera

RSS 2.0