Tjenaremors!

Hej, hej! Skönt att va hemma från skolan! Ska snart på veckoturen (träningstävling i orientering) Snart kanske Moa ska få Pony! LÄÄÄÄÄNGTAR verkligen! Nu ska vi äta, det blir kycklinggryta och ris. MUMS!

Ses sen min vän!

Shoppade igår!

Hejsvejs! Igår hade jag födelsedagsfest, sjukamp. Efter det åkte jag och shoppade, så nu har jag massor av nya kläder, här kommer ett smakprov!


t.ex denhär tunikan!


och denhär kepsen


också köpte jag nya skor :D

Orkar inte ladda in några fler bilder... Men jag köppte mycket mer. T.ex tre linnen, ett blått ett grönt och ett rosa. Och två par taights ett par svarta och ett par ormskinnsfärgade. Också köpte jag en tunika, som var rosa. Jag är inte så värst förtjust i rosa men den var fin ändå! Också köpte jag ryktborstar. Också köpte jag en svart tunika med ett bälte på och sen en vit kofta. Det var allt, förstår ni mig nu. Det hade ju tagit hela dagen att ladda in bilder på allt detdär.


Happy birthday to me...

Hej! Nu är det fem dagar kvar tills jag fyller år, jag har redan fått presenter från kusinerna och mormor & morfar. Jag fick en ryktlåda :) En handväska :) Och ett par örhängen :) Undrar vad jag får mer? Jag har ju bara önskat mig örhängen, ryktlåda, presentkort på hööks och kanske ett ridläger, men då vill jag vara med och välja själv! Jag undrar t.ex vad brorsan ger mig, han ger ju knappast ett ridläger för 1000 kronor :D Äh... Vi får väl se, jag bryr mig inte vad jag får, jag har ju redan allt...



Ryktlådan


Väskan



örhängerna


Från och med nu ska det va rim VARJE dag!!!

Ha det bäst, skaffa häst :D
SES!


RSS 2.0