Klara! <3

Hej idag är det måndag! Jag har just kommit hem från skolan. och i Fredags var det ridning. Jag red Klara. Hon är jätte snäll♥ fast INTE i boxen. Då försöker hon bitas och sparkas. Men jag älskar henne ändå. Hon är ju så snäll när man rider. Men med  Magic som jag red veckan innan är tvärt om. Han är jätte snäll i boxen men lite krånglig när man rider. För han vill nosa på de andra hästarna och då drar han hårt. Det e drygt. Längtar tills nästa gång. På fredag är vi ledig!:))) Vi har studiedag!



Inte mycket...

Hej just nu har jag inte mycket att göra, jag har gjort alla läxor och precis räknat alla mina sudd 199 måste skaffa ett till för då blir det 200:) Mamma pappa o Erik är på föräldrarmöte eller vad det nu heter när barnet följer med och man går en och en och pratar om elevens beteende mm... Jag är van att säga SPT eftersom att jag går på engelska skolan :)) (Student, Parent, Teacher) Jag kanske får göra om matteläxan imorn, har tappat bort den fast jag har gjort den... Hoppas Sanna är frisk snart för jag jobbar med henne på grupparbetet i skolan i NO och det är viktigt att hänga med och det är en tävling om det bästa arbetet, de som vinner får åka till stockholm och tävla mot alla engelska skolor. Hoppas Sanna är frisk imorn:))) Ses hoppas alla har det bra <333 :)))detta är sotis minn supersöta kissemiss han är busans kattunge och här är han ca 3 månader

Fyra SOM VANLIGT!

Hej! Idag var det DM stafett och jag körde med Frida. Hon körde förstasträckan och jag körde andra. Det gick helt okej fast vi kom fyra (som vanligt) Iallafall för mig, jag har kommit fyra på alla tävlingar i år :(( Varför kan jag aldrig komma något annat. Jag fick 13:10 och Frida 14:09 Fast vi vet inte om tiderna stämde för en som var efter Frida fick snabbare tid och det stämmde iallafall definitivt inte. Nästa helg är det tävling igen här hemma i valbo och sen på söndag nån annan stans jag minns faktiskt ej hoppas det går bra då :)))) Längtar ♥ Ses sen!

//Emma & alla andra :))))



DM idag

Hej idag var det DM alltså i skidor (längdskidor) Det gick sådär, jag kom fyra som vanligt. De två senaste tävlingarna har jag också kommit tvåa med en sekund från tredjeplatsen, en ynka sekund! Fast idag var jag längre efter... Jag var säkert en minut långsammare än vad jag brukar vara! :( För alla som jag brukar vara jämn med var ca 1 minut framför mig:( och alla som jag brukar slå var mycket närmare mig! I morgon är det också tävling DM då också och då är det stafett! Då kör jag med Frida och vi SKA komma topp tre för det har jag bestämt. Ses sen och pappa fick två köks saxar i present, för de är alltid borta :) Hoppas det går bra imorgon jag kan skriva hur det gick då!




Grattis i förskott!

Hej idag slutade vi klockan 12.50 (10 i 1) Skönt. Det var för att lärarna skulle på möte :)) Imorn är det fredag och då är det ridning längtar :)) Fast det är ingen vanlig fredag för pappa fyller år! Grattis pappa! Jag kan inte avslöja vad han ska få ifall han läser :)) Men ni kan få veta efter! :)) Bra va? Vi ses sen

///Emma Sotis & Busan!

                              


Ny ridtid! :)))

Heej! Nu har vi fått nya ridtider! KUL!!! Min tid är på fredagar klockan 4-5 Den bästa tiden såklart! Jag längtar såååååå mycket och idag är det bara torstag. jag får väl nöja mig med att lägga fram kläderna idag :( LÄNGTAR hoppas det går bra :))

HEEEEEJ!

Hej, nu har jag tänkt börja blogga lite mer! Kul va? I går bytte vi platser i skolan :)) Det är alltid kul, var man än får sitta fast det är klart att man hellre vill sitta brevid vissa än andra. Men iallafall, jag fick sitta brevid John, mittemot David och snett mitt emot Smilla :))))

Emma och Moa = Best friends <333



Här är Moiz (Moa)                            

Gå in på www.smurfmoa.blogg.se

Ses sen ///Emma o Moa

RSS 2.0